|

Fisking

 

 

Som din fiskeguide i Eidfjord får jeg dele min lidenskap for fiske med deg mens jeg opplever skjønnheten i en av Norges mest naturskjønne regioner. Eidfjord er kjent for sine rike fiskevann, som huser en rekke arter, blant annet ørret og røye på Hardangervidda og hvitting, hyse, kusk, makrell, grå gunard og ulike haiarter. Enten du er en erfaren sportsfisker eller førstegangsfisker, har vi muligheten til å hjelpe deg med en minneverdig og vellykket fisketur.

Som din guide vil jeg være ansvarlig for å skaffe utstyr, agn og sluk, og vise deg de beste stedene for å kaste snøret. Jeg vil også dele min kunnskap om de lokale fiskereglene, samt de ulike teknikkene som brukes for å fange fisk i Eidfjord.

Å være fiskeguide i Eidfjord handler imidlertid ikke bare om fiske. Du vil også ha muligheten til å dele min takknemlighet for det fantastiske landskapet og den fredelige atmosfæren i regionen. Du vil kunne nyte den fantastiske utsikten over fjordene, fjellene og fossene mens du nyter fiskeopplevelsen.

Totalt sett er det å være på en guidet fisketur i Eidfjord en unik og givende opplevelse som lar deg dele kjærligheten til fiske og friluftsliv med andre mens du utforsker en av Norges vakreste regioner.

Kontakt: Ronnie + 47 95144793 / rloutdoor@hotmail.com