|

Ski in Eidfjord

 

 

Eidsfjord er en perfekt destinasjon for barnefamilier som søker en skiferie. Byen har et bredt utvalg av skiløyper som passer for alle ferdighetsnivåer, inkludert nybegynnere og barn.

For de minste er det en spesiell barnebakke der de kan lære å stå på ski og ha det gøy. Løypene er også sikre og godt merket, noe som gir foreldre en trygg opplevelse når de ser sine barn nyte seg på ski.

Det er også flere hytter og restauranter i området som tilbyr mat og drikke for besøkende, inkludert en rekke alternativer som passer for barn. Det er også muligheter for aktiviteter som snowboarding, snowshoeing og isfiske, slik at hele familien kan ha en flott og varierende ferie.

Ronnie det er vår guide til din skitur i Eidfjord. Han har tilbudt spørreturer i flere år i regionen og har kunnskap om området og hvordan man kan håndtere ulike erfaringsnivåer i denne vakre turen rundt i området. Dersom du ønsker å avtale, vennligst ta kontakt med

Roonnie +47 951 44 793

Email: rloutdoor@hotmail.com

Price: 3000kr per person up to 4 ppl

Includes Transport from Voss/Myrkdalen