Vår Café & Frokostservering

Vi er stolte av å servere tradisjonell norsk hjemmelaget mat. Vi bruker lokale råvarer, det vil si “kortreist mat”. Hver uke tilbyr kjøkkensjefen “ukens rett”. La kjøkkensjefen friste smaksløkene dine med et utvalg av retter fra hele verden.

Vårt nåværende tilbud er basert på økologiske og lokalt dyrkede råvarer. Frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk er hentet fra lokale bønder og slaktere. Kjøttet inkludert vilt som reinsdyr og elg er levet fra en slakter i Hallingdal. Fisk og sjømat får vi fra lokale fiskere i Eidfjord og fra Hardanger regionen. Eplene kommer fra lokale frukthager ved siden av hotellet. Av disse lager vi hjemmelaget eplejuice. Ellers serverer vi også lokalprodusert eplemost og eplesider som er signatur element fra de berømte frukthagene i Hardanger.

Som gjest hos oss ønsker vi deg velkommen til en overdådig frokost som inkluderer ferskt hjemmebakt brød, næringsrik frokostblanding, lokal spekemat, skinke, ost, frisk frukt, ferske egg og et utvalg av kaffe og te. Vår frokost serveres i den private frokostsalen eller du kan få et frokstebrett servert på ditt eget rom……

“roomservice” faktisk!

Send us an email to make a reservation at vik.cafe.restaurant@gmail.com